Upplagt den 15 maj, 2020

Till hösten börjar Johannelund ett spännande samarbete med Missionsgården Strandhem, där man kan läsa en ettårig ”missionsakademi” med akademiska kurser i Bibeln, ledarskap, församlingsstrategi m m. Kurserna ingår i Johannelunds vanliga kursutbud, kräver inga förkunskaper och är CSN-berättigade. Lärarna som håller i undervisning på Strandhem är
Daniel Hjort, EFS präst och teologi doktor i Nya testamentet, och Magnus Hagström, EFS-präst och tidigare EFS missionär i Etiopien.

Den riktar sig främst till dig som vill förberedas och utrustas för tjänst i Guds rike eller som redan står i en ledaruppgift i en kristen församling/förening (t.ex. lärare, predikant, evangelist, styrelsemedlem).

Här finns alltså en fantastisk möjlighet för alla som bor i södra Sverige att läsa ett urval av Johannelundskurser med bra lärare, tillsammans med en mindre grupp på Strandhems vackra campus.

Mer information om detta samarbete hittar du HÄR