Johannelund – Sveriges äldsta teologiska högskola
Open
X

Bo på Johannelund.

Välkommen att bo hos oss på Johannelund!

Studenthemmet

Klicka på bilderna för att se dem större.

I anslutning till Johannelunds teologiska högskola ligger Johannelunds studenthem med ett 30-tal studentrum samt en hörnlägenhet med två rum och kök.

Rummen reserveras i första hand för studenter som läser på Johannelunds program samt för elever i Bibelskolan. Någon rumsgaranti ges inte eftersom antalet rum är begränsat. Intresseanmälan för rum görs genom att du fyller i en ansökan via hemsidan (klicka här…). Övriga studenter kan få bo på studenthemmet i mån av plats.

Rumshyra

Rumshyran varierar beroende på typen av rum. Det finns enkelrum samt dubbletter med eller utan eget pentry.

Rum, möbler, tvättstuga, bredband

Rummen har oftast egen toalett och dusch, medan en del är s.k. dubbletter med delat badrum. Rummen är för basmöblerade. Tvättstuga finns på bottenvåning. WiFi ingår i hyran.

Sängutrustning

Du behöver ta med Dig egen sängutrustning: lakan, kudde, filt/täcke, överkast. Gäller ej Bibelskolans rum där kudde och täcke finns.

Kök

Kök finns på varje våningsplan. Utrustningen i korridorernas kök är en enkel basutrustning av porslin, bestick och kokkärl, ett litet matskåp per rum samt plats i delad kyl och frys. Studenterna städar själva kök och korridor enligt särskilt städschema.

Intresseanmälan för boende

Intresseanmälan görs till värdinnan på EFS avdelning för fastighet och service eller via det här formuläret…

Det finns en öppen dialog mellan lärare och studenter och en härlig stämning på skolan. Jag har roligt här! // Helena Larsson