Johannelund – Sveriges äldsta teologiska högskola
Open
X

Bo på Johannelund.

Studenthemmet

I anslutning till Johannelunds teologiska högskola ligger Johannelunds studenthem. Rummen reserveras i första hand för studenter vid Johannelund. Boendegaranti gäller dig som söker campusprogram på Johannelund till höstterminen. Fyll i en intresseanmälan för rum! Övriga studenter erbjuds boende i mån av plats.

Rumshyra

Rumshyran varierar beroende på typen av rum. Det finns enkelrum samt ett fåtal dubbletter med eller utan eget pentry. För information om priser och tillgängliga rum är du välkommen att kontakta oss på studenthemmet@efs.nu.

Rum, möbler, tvättstuga och bredband

Rummen har oftast egen toalett och dusch, medan en del är så kallade dubbletter och delar badrum. Rummen är basmöblerade. Tvättstuga finns på bottenvåning. WiFi ingår i hyran.

Sängutrustning

Du behöver ta med dig lakan, kudde, filt/täcke och överkast. Bibelskoleelevernas rum har kudde och täcke.

Kök

Kök finns på varje våningsplan. Utrustningen i korridorernas kök är en basutrustning av porslin, bestick och kokkärl, ett litet matskåp per rum samt plats i delad kyl och frys. Studenterna städar själva kök och korridor enligt särskilt städschema.

Intresseanmälan för boende

Intresseanmälan görs till studenthemmet@efs.nu eller via formuläret.

På Johannelund finns det en andaktsgemenskap i morgonböner och mässor och det är gott att få med det i teologistudierna. // Kristoffer Strid