Johannelund – Sveriges äldsta teologiska högskola
Open
X

Bo på Johannelund.

Välkommen att bo hos oss på Johannelund! Du som gör söker campusprogram inför hösten och gör din ansökan direkt till Johannelund, garanteras studentboende på vårt studenthem!

Studenthemmet

Klicka på bilderna för att se dem större.

I anslutning till Johannelunds teologiska högskola ligger Johannelunds studenthem med ett 30-tal studentrum.

Rummen reserveras i första hand för studenter som läser på Johannelunds program samt för elever i Bibelskolan. Boendegaranti ges till dig som söker campusprogram på Johannelund till höstterminen och gör ansökan direkt till Johannelunds egen antagning och där anger att du önskar studentboende. Fyll samtidigt också i en intresseanmälan för rum (klicka här…). Övriga studenter kan få bo på studenthemmet i mån av plats.

Rumshyra

Rumshyran varierar beroende på typen av rum. Det finns enkelrum samt ett fåtal dubbletter med eller utan eget pentry.

Rum, möbler, tvättstuga, bredband

Rummen har oftast egen toalett och dusch, medan en del är s.k. dubbletter med delat badrum. Rummen är basmöblerade. Tvättstuga finns på bottenvåning. WiFi ingår i hyran.

Sängutrustning

Du behöver ta med Dig egen sängutrustning: lakan, kudde, filt/täcke, överkast. Gäller ej Bibelskolans rum där kudde och täcke finns.

Kök

Kök finns på varje våningsplan. Utrustningen i korridorernas kök är en enkel basutrustning av porslin, bestick och kokkärl, ett litet matskåp per rum samt plats i delad kyl och frys. Studenterna städar själva kök och korridor enligt särskilt städschema.

Intresseanmälan för boende

Intresseanmälan görs till studenthemmet@efs.nu eller via det här formuläret…

Lärarna är pedagogiska och tar sig tid för samtal, så det blir personligt. // Linnea Skog