Upplagt den 15 maj, 2020

Till hösten inleder Johannelund ett spännande samarbete med Missionsgården Strandhem, där man kan läsa en ettårig ”missionsakademi” med akademiska kurser i Bibeln, ledarskap, församlingsstrategi med mera. Kurserna ingår i Johannelunds vanliga kursutbud, kräver inga förkunskaper och är CSN-berättigade. Lärarna som håller i undervisning på Strandhem är Daniel Hjort, EFS präst och teologi doktor i Nya testamentet, och Magnus Hagström, EFS-präst och tidigare EFS-missionär i Etiopien.

Utbildningen riktar sig främst till dig som vill förberedas och utrustas för tjänst eller som redan står i en ledaruppgift i församling eller förening.

Här finns alltså möjlighet för alla som bor i södra Sverige att läsa ett urval av Johannelunds kurser tillsammans med en mindre grupp på Strandhems vackra campus.

Mer information om detta samarbete hittar du här.