forskning

Tidskrifter

Utkomna nummer av Ingång.

En del äldre nummer av Ingång finns nedan att ladda ned som pdf. Nyare nummer och även en del äldre nummer kan beställas som lösnummer. För att köpa något eller några av nedanstående lösnummer, skicka ett mail till info@johannelund.nu. Glöm inte att ange ditt namn och adress.

Se tidigare nummer här

Ingång

Ingång är Johannelunds teologiska tidskrift. Den riktar sig till dig som är intresserade av teologiska frågoroch ämnen som berör församling och samhälle. Här publiceras artiklar av bland annat lärare och studentervid Johannelunds teologiska högskola. Tidskriften kommer ut i fyra nummer per år. Nedan kan du teckna enprenumeration. Lösnummer beställs via biblioteket@johannelund.nu.

Prenumerera:

Fyll i dina uppgifter nedan och tryck på knappen ”Skicka”.

Prenumeration - Ingång

Jag önskar prenumerera på Ingång enligt följande:

Theofilos

Theofilos är en nordisk akademisk tidskrift för studiet av teologi, filosofi och kultur och därmed besläktade områden. Den utges från och med sommaren 2016 i samarbete mellan NLA, Norge, och Johannelunds teologiska högskola, med två ordinarie nummer per år, och vid behov även i form av temanummer. Tidskriftens överordnade syfte är att presentera, analysera och diskutera den kristna tron och dess relevans i den moderna samhällskontexten.

Theofilos är open access-tidskrift. Besök oss på Theofilos.no.